Política de privadesa

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de ASSOCIACIÓ VILANOVA COMERÇ que assumeix el compromís de garantir la privadesa de l’usuari en tot momento i no recaptar informació innecessària sobre l’Usuari.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, li informem que la utilització de determinats serveis en la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinades dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic amb la finalitat de què ens sol·liciti qualsevol tipus d’informació, aclarció o dubte. Així mateix, li informem que en el cas de rebre el seu currículum vitae a través del nostre correu electrònic, les seves dades personals, laborals i curriculars s’incorporaran a un fitxer de “Recursos Humans”, amb la finalitat de disposar del seu currículum per dur a terme processos de selecció de personal. Mentre no cancel·li expressament les seves dades personals dels nostres fitxers, entenem que continua interessat a formar part dels mateixos per a processos de selecció futurs, fins que ho considerem oportú. Les seves dades seran objecte de tractament i incorporades als nostres fitxers, com a titulars i responsables de les mateixes. L’enviament de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament de les mateixes, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com per protegir la seguretat de les seves dades personals s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial Decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Amb caràcter general, queda absolutament prohibit facilitar dades personals de menors de 14 anys sense el consentiment dels pares o tutors legals.

ASSOCIACIÓ VILANOVA COMERÇ es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe i indirecte, que ocasioni a ASSOCIACIÓ VILANOVA COMERÇ o a qualsevol tercer per emplenar els formularis amb dades falses, inexactes, incompletes, no actualitzades o amb dades de tercers.

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació de les seves dades personals

En qualsevol moment pot oposar-se als nostres enviaments comercials, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació en els termes establerts legalment, davant ASSOCIACIÓ VILANOVA COMERÇ – Responsable Protecció de Dades – a l’adreça postal o electrònica indicades a l’inici de l’Avís Legal, aportant per a la seva identificaicó una còpia del seu D.N.I.

Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat en seguir incorporat als mateixos fins que ASSOCIACIÓ VILANOVA COMERÇ ho consideri oportú i mentre sigui escaient a la finalitat per la qual es van obtenir.

Comunicacions de dades

ASSOCIACIÓ VILANOVA COMERÇ li informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, excepte en què l’usuari ens ho autoritzi expressament i en els casos legalment previstos.

Seguretat de les seves dades personals

Amb l’objectiu de mantenir la seguretat de les seves dades personals, li informem que ASSOCIACIÓ VILANOVA COMERÇ ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial Decret 1720/2007 regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les seves dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes.

Comunicacions comercials per a correu electrònic

Tenint en compte que el principal mitjà de comunicació entre ASSOCIACIÓ VILANOVA COMERÇ i l’ USUARI és per mitjà de l’adreça electrònica facilitada, li informem que utilitzarem aquest mitjà per a totes les comunicacions amb els USUARIS, incloses les informacions comercials o notes informatives relacionades amb la finalitat del nostre portal, i en conseqüència, en compliment de l’article 21 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, que prohibeix l’enviament de comunicacions comercials a través del correu electrònic que prèviament no hagin sigut autoritzades expressament pels destinataris de les mateixes, li informem que l’acceptació de les presents condicions d’ús, implica la seva autorització expressament per a remetre-li els nostres enviaments comercials, publicitaris i promocionals. No obstant, si vostè no desitja rebre les nostres comunicacions comercials per correu electrònic pot oposar-se a les mateixes a l’adreça indicada o en cada enviament que li remetem.

ASSOCIACIÓ VILANOVA COMERÇ no es fa responsable de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en la nostra pàgina web.

ASSOCIACIÓ VILANOVA COMERÇ pot modificar les presents polítiques de privadesa per a adaptar-les a les modificacions que es produeixin en la nostra web, així com a modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta Web.