Cursos 2017

Millorar la gestió per reduir despeses

 

Dilluns 6 i 13 de novembre de 9.30 a 13.30 . Curs de "Millorar la gestió per reduir despeses", a càrrec de Lourdes Pérez Retamero. 8 hores. Gratuit.

 

 

 

 

9, 16 I 23 d'octubre: Curs "Exprimeix Facebook i WhatsApp al teu negoci" impartida per Emili Rodríguez. Curs de 12h. Preu: Gratuït.

20 de juny: Conferència motivacional "Com vendre més i millor en temps de canvis" impartida per Josep Toll. Conferència de 1.45 hores. Preu soci Vilanova Comerç 7€, preu no soci 10€.

 

 

Dilluns 5 i 12 de juny. Curs de Twitter i Facebook per emprenedors, a càrrec de Helena Casas. Capacitar als emprenedors per utilitzar correctament Facebook i Twitter com a eines digitals que formen part de la gestió del seu projecte empresarial.

 

 

 

 

 

Dilluns 8, 15, 22 i 29 de maig. Curs de Finances per a no financers, a càrrec de Núria Soriano.  El que he de saber per aportar valor a la meva empresa.

 

 

 

 

3 d'abril "Com captar els primers clients"

Objectius: Saber marcar l'estratègia i l'operativa comercial necessària per captar els primers clients. Saber fer una adequada acció comercial. Curs de 6 hores i gratuït.

 

 

 

22 i 29 de març "Emprendre en femení"

Objectius: Veure els punts forts, els valors que es tenen com a dones, el talent femení, i aquelles actituds necessàries per emprendre. Liderar en Femení. Tot des d’una vessant molt pràctica i participativa. Curs de 8 hores i gratuït.

 

 

 

6 i 13 de març "Fem màrqueting sense pressupost "

Objectius: Desmuntar mites sobre el màrqueting. Fer una anàlisi profunda de qui ens compra, per què ho fa, que realment està comprant, amb quines altres empreses competim i quines amenaces podem esperar en el nostre mercat.  Curs de 10hores. Gratuït.