Fes-te soci!

- Assessorament en ajudes al comerç. Us proporcionarem informació i on us heu de dirigir.

- Borsa feina. Us posarem en contacte amb el servei local d’ocupació de l’Ajuntament (borsa)que us gestionarà l’oferta de forma gratuïta.

- Tarifa especial als tickets del pàrquing. Si voleu comprar tickets pel nou pàrquing pel fet de ser associat, us sortiran a un preu especial.

- Formació. Buscarem formacions que us siguin d’interès.

- Participació gratuïta en les activitats que organitzem i suport material.

- Presència a les xarxes socials i als medis de comunicació

- Podeu gaudir d'un espai per al vostre establiment al web de l'Associació, poguent-hi publicitar el què desitgi, renovar els continguts publicats regularment o fer els canvis que vulgui en qualsevol moment.

- Informació Sectorial regular.

- Enllaç i altaveu amb l’Administració local.

- Descomptes i avantatges amb diferents entitats a travès dels convenis signats amb Vilanova Comerç.

Si ets botiguer o comerciant, i vols formar part del col·lectiu de comerciants i botiguers de Vilanova del Camí, per estar informat de totes les accions de dinamització comercial, posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem:

correu elèctronic: vilanovacomerç@gmail.com

Telèfon: 608111999

La quota de soci és: 60€ semestral.

Forma de pagament - Quota semestral de 60 € a través de rebut bancari

Sr. Director de l'entitat indicada, li prego que, fins a nou avís, faci efectiu a l'Associació Vilanova Comerç

De conformitat amb el que estableix la "Ley orgánica 15/99, de protección de Datos de Carácter Personal (LODP)", li comuniquem que les dades que inclogui en el registre de socis de l'Associació Vilanova Comerç queden incorporades a un arxiu automatitzat i que signant aquest document vostè dóna el consentiment lliure, exprés i inequivoc peque siguin tractades i utilitzades únicament a efectes de comunicacions entre vostè i l'Associació Vilanova Comerç . Així mateix, li informem que té drets d'accés, rectificació i cancel·lació i oposició sobre les seves dades en els termes establerts a la legislació vigent. L'Associació Vilanova Comerç es constitueix responsable en el tractament d'arxius de dades, assumint els deures de custodia i /o secret professional de totes elles.

Acepto la Política de privadesa