ENAMORA’T DEL TEU COMERÇ 2019

Nova edició de la campanya comercial Enamora’t del teu comerç, emmarcada en la festivitat de Sant Valentí. La campanya s’enceta el proper dilluns 4 de febrer i es mantindrà fins el dia 17.

Els establiments adherits a la campanya activaran diferents estratègies de dinamització per “enamorar” els seus clients, o el que comercialment s’entén per fidelitzar la clientela tot i que també intentaran fer-la créixer. 

Aquesta és la segona edició de la campanya que s’ha decidit reeditar  perquè l’any passat va tenir molt bona acollida. 

En aquesta campanya hi tenen cabuda tot tipus de comerços. Es tracta d’una iniciativa comercial molt oberta on cada establiment decideix l’estratègia promocional que vol portar a terme.

Els establiments que participen a la campanya estaran identificats amb la imatge corporativa corresponent. Trobarem cupidos i cors a totes les botigues adherides.  

Els comerços que participen en aquesta campanya són: Mapfre, SuperMas, Gonzalo, Punt Viatges, Sigrid Informática, Novetats Maria, Anfora’s, El Golafre, Anna Estilista, La Bona Salut, Azabache, Azul Immobiliària, +KLlibres, Entreteixits, Marisa Gil estètica, AGG Servicios, Infinity, Mercat Municipal Sant Hilari, Kukada’s, Frankfurt El Fanalet, Cerámica Rocandi, Restaurant Mar i Terra, Artesania J.Pons i Clínica Dental Vilà.