Enamora’t del teu comerç 2018

Primera campanya de promoció comercial del 2018, i la primera a l’entorn de Sant Valentí. 17 comerços locals s’han adherit a la campanya “Enamora’t del teu comerç”  que es portarà a terme del 12 al 17 de febrer. Durant aquesta setmana, els establiments oferiran promocions especials, descomptes, sortejos o regals per tal d’animar les vendes en un mes que, comercialment, asseguren és més aviat fluix”

Aquesta campanya pretén donar continuïtat a les rebaixes del gener i dinamitzar el mes de febrer amb ofertes i promocions especials. Per això, com diu el cartell promocional, “Enamorar-se a Vilanova tampoc surt tan car”.

Participen en aquesta primera edició de la campanya de Sant Valentí: Kukada’s, Sigrid Informàtica, Gonzalo, Bosch Vestuari de Treball, Mes K llibres, Cerámicas Rocandi, Moda i complements J. Pons, Dietètica La bona salut, Clínica Dental VILÀ, El Racó de les Flors, Supermercats Supermas, Seguros Bilbao Vilanova del Camí, Entreteixits, Anfora’s, PUNT viatges, El Golafre, Mar i Terra Restaurant.