Fira de Nadal

La Fira de Nadal és un esdeveniment que cada any es celebra al voltant del mes de desembre i té lloc entre el Centre Polivalent de Can Papasseit i la plaça del Mercat. Agrupa una bona acollida de comerços i a un miler de visitants.

Consisteix en una mostra de productes i serveis de diversos sectors. S'hi pot trobar el material adient per a confeccionar els pessebres tradicionals (molsa, sorra, la cova del naixement, figuretes de fang o altres materials que omplen de vida el pessebre). També s’hi poden trobar avets, tions, llums i espelmes, rams d’eucaliptus, branques de boix grèvol i flors de pasqua; Allà trobarem torrons, xocolatines, caves, vins, paneres, ... per poder guarnir les nostres taules en aquests dies tan especials.

D'altra banda, trobarem complements artesanals que poden funcionar molt bé com a regal i els productes propis del municipi.

De manera complementària a la Fira podem trobar productes de diferents àmbits: alimentari, tèxtil, regals, complements, informàtic, llibres, perfums, loteria, dietètica i salut, cosmètica, etc, que ens donaran molt bones idees pels regals d'aquestes festes.

Durant la Fira es celebren tot tipus d’activitats relacionades amb el nadal com, tallers de fanalets de reis, cagations populars, recollides de cartes pels reis, visita de Pare Noel, cantada de nadales i espectacles d’animació per a la mainada.

[ngg_images gallery_ids="3" display_type="photocrati-nextgen_basic_slideshow" gallery_width="600" gallery_height="400"]