El llit de l’ou de La Techarí guanya la segona edició de la Ruta de La Tapa

El llit de l’ou de La Techarí, ha estat la tapa guanyadora de la segona edició de la Ruta de la Tapa, Tasta l’Anoia. Ruth Gómez, propietària de La Techarí, ha rebut amb sorpresa la notícia i assegura que quan la va inventar no s’esperava guanyar. Ho va fer, assegura per participar i per tenir una experiència nova.

El llit de l’ou és una tapa especialment creada per a l’ocasió amb base de patata bullida, amb botifarra negra artesana de La Llacuna i un ou de guatlla.

Els clients que l’han tastat en destaquen diferents aspectes: el primer a nivell visual perquè estèticament és molt interessant, i després la combinació de colors i sabors que la fan molt atractiva a

Aquesta tapa no forma part de l’oferta habitual del bar però la Ruth ja pensa en incorporar-la de manera puntual, per exemple una setmana al mes.

La Techarí ofereix també altres tapes innovadores de creació pròpia com els rotllets de La Techarí, o les mandonguilletes amb salsa d’ametlla, que ens conviden a provar, juntament amb la cervesa artesana que Gómez assegura, està boníssima.

La Techari, que en calé significa La Llibertat, és un establiment força jove, fa només 16 mesos que va obrir i ho ha fet fent honor al seu nom. Volien ser lliure de moltes coses que diu Gómez, ens intoxiquen cada dia, com la televisió, el futbol, les notícies, la política… i han apostat per altres opcions com la lectura, els jocs familiars o la música, que els diumenges a la tarda es pot gaudir en directe.

Si vols llegir la notícia complerta aquí et deixem l’enllaç: https://www.vilanovainformacio.cat/el-llit-de-lou-de-la-techari-guanya-la-segona-edicio-de-la-ruta-de-la-tapa/