EL COMERÇ ES DISFRESSA

Vilanova Comerç obrirà la celebració del cap de setmana de Carnaval a Vilanova del Camí amb un concurs de disfresses entre els comerciants locals. El divendres 24 de febrer estan cridats a participar en aquesta campanya que vol sumar-se a una de les festes més consolidades al municipi. De moment hi ha una quinzena de comerços inscrits a la proposta.

Vilanova Comerç ha obert un concurs entre els establiments socis. El divendres 24 de febrer, el comerç està convidat a disfressar-se durant tot el dia i començar a donar ambient al cap de setmana festiu. L’establiment guanyador s’emportarà un regal de Fent País per viure una experiència turística a Catalunya.

Un Jurat valorarà les disfresses, però com explica Leonor Garcia, possiblement no es descobrirà qui en formarà part fins que s’hagi de fer públic el veredicte, perquè visitarà els comerços d’incògnit.

De moment, ja hi ha una quinzena de comerços amb ganes de participar en el concurs. Durant aquests dies es poden inscriure posant-se en contacte amb Vilanova Comerç.

Publicació original: https://www.vilanovainformacio.cat/vilanova-comerc-donara-la-sortida-al-carnaval-amb-un-concurs-de-disfresses-entre-els-associats-audio/