La megapanera del sorteig de Reis de Vilanova Comerç ja està en mans del guanyador

Vilanova Comerç ha tornat a repetir aquest Nadal una de les campanyes que premien la fidelitat dels clients. Amb la col·laboració dels establiments associats van tornar a fer un gran lot de regals valorat en 600€. Blas Reguero ha estat la persona afortunada que s’ha endut el premi del comerç vilanoví.

 

En total es van recollir més de 3.000 butlletes de compra dels clients de les botigues associades a Vilanova Comerç que participaven en aquesta campanya nadalenca. És el quart any consecutiu que l’entitat incentiva les vendes de Nadal amb aquest Arbre Regal i que premia així, la fidelitat dels clients.

En aquesta ocasió, l’establiment que ha donat la megapanera -és a dir la butlleta de compra guanyadora- ha sigut la xarcuteria Mari Carmen del Mercat de Sant Hilari

El sorteig es va fer la tarda del dia 5 de gener, tot just abans de l’arribada de Reis, la terrassa del Restaurant Mar i Terra, a la Plaça del Mercat. Una mà innocent es va encarregar d’extreure la butlleta guanyadora i aquest passat dimecres l’afortunat va passar a recollir els vals de compra per un valor total de 600€.

Font original: https://www.vilanovainformacio.cat/la-megapanera-del-sorteig-de-reis-de-vilanova-comerc-ja-esta-en-mans-del-guanyador/