Ajuntament i empresaris es reuneixen per planificar plegats l’obertura al públic de bars i restaurants

L’alcaldessa Noemí Trucharte i el regidor de Promoció Econòmica Jordi Barón es van reunir aquest dimarts amb propietaris de bars i restaurants del municipi amb l’objectiu de compartir neguits i resoldre dubtes i qüestions sobre com s’abordarà l’obertura al públic d’aquests establiments.

 

Durant la reunió, que es va fer de manera telemàtica, es va valorar la possibilitat d’ampliar la superfície de les terrasses, sense perjudicar els veïns, però l’ajuntament va anunciar que “caldrà estudiar cas per cas, tenint en compte els condicionants de la seva ubicació, per exemple”.

Amb la voluntat d’obrir un canal de comunicació directe amb els representants del sector de la restauració, s’ha creat un grup de WhatsApp amb el regidor de Promoció Econòmica. Els que encara no estiguin incorporats al grup, explica Jordi Barón, poden posar-se en contacte amb Promoció Econòmica al 93 805 44 11 ext.5, i sol·licitar-ho.

Malgrat el neguit i la incertesa que pateixen els restauradors, explica l’alcaldessa Noemí Trucharte, valora molt positivament “la bona predisposició que tenen per anar tots a la una i consensuar algunes mesures i accions a emprendre” també amb l’ajuda de l’administració.

Trucharte ha volgut expressar, en nom de l’ajuntament vilanoví, “tot el nostre suport per treballar plegats i fer front comú davant l’impacte que ha provocat aquest confinament”.

Font original: https://www.vilanovainformacio.cat/ajuntament-i-empresaris-es-reuneixen-per-planificar-plegats-lobertura-al-public-de-bars-i-restaurants/