CASTANYADA 2018

Vilanova Comerç i el Mercat de Sant Hilari, amb el suport de Promoció Econòmica i Diputació de Barcelona, s’han donat la mà per organitzar plegats la Castanyada. Un acte tradicional que s’ha programat de cinc a set de la tarda a la plaça del Mercat i que inclou diferents actes adreçats a la quitxalla.

Les activitats començaran amb una gimcana amb la Castanyera i en Marrameu i un concurs de carabasses decorades que es poden portar fetes de casa. L’organització lliurarà un premi per al guanyador que consistirà en un lot de productes del Mercat valorat en 30 €. A més a més, durant tot el dimecres 31 d’octubre, els comerciants del Mercat obsequiaran els nens i nenes que entrin disfressats al mercat.

Des de Vilanova Comerç, aquesta setmana estan repartint butlletes entre la clientela que el proper dimecres podran canviar per una paperina de castanyes calentes, una per client, fins acabar les existències.

Si vols llegir la notícia complerta, aqueí et deixem l’enllaç: https://www.vilanovainformacio.cat/amplia-oferta-dactivitats-per-celebrar-la-castanyada-a-vilanova-del-cami/