CASTANYADA 2019

Aquest cap de setmana comencen les celebracions de la Castanyada a Vilanova del Camí. La Unión Cultural Extremeña Anoia té previst fer la festa, aquest dissabte, a partir de les 7 de la tarda, al local social del carrer del Roser. També l’AAVV del Barri Bonavista fan aquest diumenge la sortida cultural a Lloret de Mar. A més, el pròxim dijous, Vilanova Comerç, el Mercat Municipal de Sant Hilari i la regidoria de Cultura també han organitzat celebracions

D’una banda, els comerciants han preparat un tastet de castanyes i moniatos amb moscatell per dijous a la tarda, a la plaça del Mercat. De les 16:30 h a les 19:30 h faran la venda d’aquests productes a un preu de 3 € per ració. A més de 17 h a 19 h han preparat animació infantil amb Animan’s.

Els clients dels establiments adherits a Vilanova Comerç podran gaudir d’una paperina de castanyes calentes, el dijous a la tarda.

Pel que fa a la regidoria de Cultura ha preparat una castanyada terrorífica: hi haurà un concurs de disfresses, una cercavila i també una festa a Can Papasseit.

Les inscripcions al concurs es podran fer el mateix dia, de les 17:30 h a les 18:30 h. A un quart de 7 de la tarda començarà la cercavila que recorrerà el carrer Santa Llúcia, la rotonda del Rovy, el carrer Molinet, Papa Joan XXIII i Verge de Núria per acabar a Can Papasseit.

Novament s’obriran les inscripcions al concurs de disfresses, a Can Papasseit, durant mitja hora: de les 19:00 h a les 19:30 h. El Jurat les valorarà durant l’estona de mini-disco que amenitzarà la festa terrorífica, i a les 20:30 h es farà el lliurament de premis.

La festa continuarà amb els que tinguin més ganes de ballar fins a dos quarts de 10 de la nit. 

Font: https://www.vilanovainformacio.cat/sinicien-les-celebracions-de-la-castanyada-que-culminaran-el-proxim-dijous-amb-diferents-actes/?fbclid=IwAR1yJTbjtBwiEYMdSDlVPyvSbq5f91maSVUe_MZFNlK7W0DPrf5YaY9r9_o