Castanyada 2020

Vilanova Comerç i el Mercat de Sant Hilari mantenen a la seva agenda la celebració de la Castanyada, tot i que adaptada a la nova situació pandèmica. Aquest dissabte 31 d’octubre, de 4 a 8 del vespre, oferiran moniatos i castanyes escalivades a la plaça del Mercat. Des de l’associació oferiran un tastet de castanyes i moscatell o de moniatos i moscatell per 3 €.

Com cada any, Vilanova Comerç i el Mercat, celebraran la Castanyada amb la ciutadania i premiaran les compres als establiments associats amb la distribució d’unes butlletes que divendres es podran canviar per una paperina de castanyes. És una manera d’agrair la fidelitat de la clientela.

Així mateix han preparat una sorpresa pels infants que vagin disfressats, que seran obsequiats amb un detallet. I de 5 a 7 de la tarda també els infants també podran gaudir d’un circuit de karts a càrrec d’Anima’ns.

La campanya compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i de la Diputació de Barcelona.

Font original:  https://www.vilanovainformacio.cat/vilanova-comerc-celebrara-la-castanyada-amb-castanyes-i-moniatos-i-un-circuit-de-karts-pels-menuts/?fbclid=IwAR1agMr_bEABpujZiEy0oRjOLAeD7Px5I8mnctx-eZDS3Ing95FXM22K9hQ