EL COMERÇ, MÉS VIU QUE MAI: OMPLIM VILANOVA DE FLORS

Des del 9 al 14 d’abril més d’una vintena de comerços i establiments vilanovins s’han omplert de flors i plantes. Les regalaran i sortejaran entre els clients en el marc d’una nova campanya en què es donen la mà l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal de Sant Hilari i Vilanova Comerç. Un premi a la fidelitat i alhora un incentiu per convidar a la ciutadania, un cop més, a fer les compres a prop de casa

Aquesta iniciativa de regalar flors ja té llarga tradició entre els comerciants del Mercat de Sant Hilari. Ara Vilanova Comerç ha unit esforços i els establiments associats se sumaran també a la campanya sortejant plantes de tota mena entre els clients. Com assenyala Vilarrubias és una manera d’agrair la fidelitat dels clients i també una forma atractiva de poder captar-ne de nous.

 

 

 

 

 

 

 

La campanya ha començat aquesta setmana i s’allargarà fins el dia 14 d’abril. Es preveu, per tant, que a principis de la setmana que ve es comencin a sortejar les flors als diferents comerços entre els participants. El sistema triat en cada cas dependrà del tipus d’establiment i clientela, amb la qual cosa,  cada comerciant aplicarà el seu propi criteri, perquè no és fàcil establir-ne un de comú per a tothom.

En total seran 21 els negocis que participaran en aquesta nova promoció del comerç vilanoví.