El comerç vilanoví es vestirà de festa per promoure les compres nadalenques

Vilanova Comerç ha hagut d’anul·lar la Fira de Nadal, donada la situació sanitària actual, però el comerç de Vilanova del Camí es resisteix a deixar passar l’agenda de Nadal i han repensat la manera de ser-hi presents i de seguir compartint amb la clientela i la població, en general, aquestes dates tan assenyalades.

Albert Viscarri, president de Vilanova Comerç, ha avançat a Ràdio Nova que aquesta serà una campanya nadalenca diferent però molt vistosa. L’entitat ha comprat 50 arbres de Nadal que repartiran entre els comerços associats que també lluiran moqueta vermella a l’entrada. Aquest any, més que mai, diu Viscarri és necessari contagiar-nos de l’esperit de Nadal i promoure les compres al comerç local. 

Durant aquest mes de desembre els establiments associats a Vilanova Comerç també participen en una nova edició de la campanya de l’Arbre Regal. Un lot de regals valorat en 600 € que es sortejarà, seguint la tradició, el dia 5 de gener.

La irrupció de la Covid-19 ha tingut un fort impacte en el comerç local. Viscarri assegura que durant la pandèmia s’han canviat els hàbits de consum, però en fa una lectura positiva perquè diu, que el confinament perimetral de cap de setmana, ha afavorit al comerç de proximitat. 

Des de Vilanova Comerç, diu Viscarri, són optimistes i proactius. Són conscients que la situació és molt complexa i per això estan disposats a aprofitar totes les oportunitats que els ofereix el sistema. Estan atents a les ajudes i subvencions que es van convocant des de les diferents administracions, tot i que lamenten que siguin insuficients per fer front a les pèrdues que han acumulat en aquests mesos de pandèmia.

Malgrat la dificultat, diu el president de Vilanova Comerç, cal tenir una visió global i assumir els reptes que se’ns proposen en cada moment. L’obertura del sector de la restauració, per exemple, afavoreix la resta del comerç de proximitat. 

Pots llegir la notícia complerta al següent enllaç: https://www.vilanovainformacio.cat/el-comerc-vilanovi-es-vestira-de-festa-per-promoure-les-compres-nadalenques-audio/