“Enamora’t del teu comerç” és la nova campanya de Vilanova Comerç per celebrar Sant Valentí

Vilanova Comerç ha presentat aquesta setmana la primera campanya de promoció comercial del 2018, i la primera a l’entorn de Sant Valentí. 17 comerços locals s’han adherit a la campanya “Enamora’t del teu comerç”  que es portarà a terme del 12 al 17 de febrer. Durant aquesta setmana, els establiments oferiran promocions especials, descomptes, sortejos o regals per tal d’animar les vendes en un mes que, comercialment, asseguren és més aviat fluix”

Jordi Vilarrubias, president de Vilanova Comerç, ha explicat a La Carmanyola de Ràdio Nova que aquesta campanya pretén donar continuïtat a les rebaixes del gener i dinamitzar el mes de febrer amb ofertes i promocions especials. Per això, com diu el cartell promocional, “Enamorar-se a Vilanova tampoc surt tan car”.

La campanya, explica Leo Garcia, dinamitzadora de l’entitat, ha tingut molt bona acollida entre els comerços que la propera setmana lluiran una decoració  específica on no hi faltaran els cors de colors.

Participen en aquesta primera edició de la campanya de Sant Valentí: Kukada’s, Sigrid Informàtica, Gonzalo, Bosch Vestuari de Treball, Mes K llibres, Cerámicas Rocandi, Moda i complements J. Pons, Dietètica La bona salut, Clínica Dental VILÀ, El Racó de les Flors, Supermercats Supermas, Seguros Bilbao Vilanova del Camí, Entreteixits, Anfora’s, PUNT viatges, El Golafre, Mar i Terra Restaurant.

FONT ORIGINAL:  Vilanova Informació. Si vols llegir la notícia complerta, aquí et deixem el link: https://www.vilanovainformacio.cat/enamorat-del-teu-comerc-es-la-nova-campanya-de-vilanova-comerc-per-celebrar-sant-valenti-audio/