La Fira de Nadal de Vilanova Comerç crida a conèixer l’oferta local, aquest diumenge, a la plaça del Mercat

Vilanova Comerç donarà el tret de sortida als actes nadalencs amb la Fira de Nadal, aquest diumenge, 3 de desembre. L’entitat ha convocat la ciutadania a participar d’aquest esdeveniment comercial que han completat amb actuacions, tallers i activitats per a tota la família. Enguany, la Fira es trasllada d’ubicació i torna a la plaça del Mercat, un lloc molt més cèntric i preferit tant pels comerciants com pels visitants, segons afirma el president de Vilanova Comerç Jordi Vilarrubias

La Fira de Nadal vol esdevenir un lloc pròxim on la població pugui avançar les compres nadalenques sense moure’s de Vilanova del Camí. També vol servir de “trampolí per als establiments i serveis vilanovins per donar-se a conèixer”, segons expressa Vilarrubias. La majoria dels que hi posaran parada -en total hi haurà unes divuit- repeteixen d’anys anteriors, però també hi ha algunes estrenes com avancen el president de Vilanova Comerç i Leo Garcia, dinamitzadora de l’entitat.

Des de les 11 del matí i fins a les 7 de la tarda, la plaça del Mercat s’omplirà d’activitat de manera ininterrompuda. I és que a banda de la vessant comercial, la Fira de Nadal ofereix al visitant tot un seguit d’activitats paral·leles i gratuïtes, gràcies a la implicació d’algunes entitats.

Aquesta edició, torna a comptar amb la col·laboració d’Endinsa’t que farà manualitat amb la quitxalla, a partir de les 11 del matí i fins a les 14h.

A dos quarts de 12 del migdia, l’Associació de Sardanistes de Vilanova del Camí farà una ballada de sardanes en benefici de la Marató de TV3 del 17 de desembre, enguany dedicada a les malalties infeccioses.

Artístic cantarà cançons de Nadal a la fira, cap al migdia, i a la una, Sweet India farà una actuació.

També hi haurà un espai on els més petits podran ser creatius. Es tracta d’un concurs de dibuix i pintura que anirà a càrrec de Santi Navarrete d’Artesania J.Pons. Els participants hauran de recollir la cartolina, al matí.

La Fira comptarà amb un convidat molt especial, el Tió, que els més petits podran fer cagar tant al matí com a la tarda.

També hi haurà un parell d’activitats relacionades amb la gastronomia, com la que ens proposa La llar dels meus dolços que farà dues demostracions d’elaboració de rosquilles i migas.

A més, cap a les sis de la tarda també s’ha previst una xocolatada amb melindros per a la mainada. Serà una activitat complementària al caga tió i que ajudarà a passar una mica el fred que es preveu de cara al diumenge.

La Fira de Nadal compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i de la Diputació de Barcelona.

L’entitat sorteja un arbre de regals de 600 euros entre els clients dels establiments associats a Vilanova Comerç


D’altra banda, Vilanova Comerç també té una altra campanya  en marxa: la del sorteig de l’Arbre Nadal, un arbre ple de regals valorat en 600€ que compta amb la participació dels establiments associats. Aquests dies estan repartint butlletes del sorteig entre la clientela. Vilarrubias anima a tothom a demanar la papereta del sorteig a l’hora de fer les compres als establiments, perquè són dies de molta activitat i algú podria no estar al cas.

El president de Vilanova Comerç, entitat activa des de fa dos anys i que ha tornat a aglutinar al comerç local, explicava que s’havia rebut de manera positiva la campanya “Comprant a Vilanova guanyem tots!” És una iniciativa per donar a conèixer l’oferta comercial del municipi i demostrar que hi ha una gran varietat d’articles i serveis que es poden trobar a Vilanova del Camí.

Font original: https://www.vilanovainformacio.cat/la-fira-de-nadal-de-vilanova-comerc-crida-a-coneixer-loferta-local-aquest-diumenge-a-la-placa-del-mercat/