Gran afluència de públic i bones vendes per als establiments de Vilanova Comerç en la Fira de Nadal

Vilanova Comerç ha valorat amb gran satisfacció l’acollida que la població ha donat aquest diumenge a la Fira de Nadal, a la plaça del Mercat. Al llarg de tot el dia va estar força concorreguda i animada, amb una quinzena de parades d’establiments i comerços vilanovins, i diverses activitats que van distreure la quitxalla i van servir per atreure visitants. El president de Vilanova Comerç, Jordi Vilarrubias, afirma que en aquesta edició s’ha notat un augment de visitants i que tant la ubicació com la data, han demostrat ser encertades

L’afluència de públic va ser notable sobretot al llarg del matí i pràcticament fins a les dues de la tarda. Tot i que va minvar una mica després, es va tornar a animar cap a les cinc de la tarda, amb el caga tió i la xocolatada infantil.

La primera valoració dels comerciants, el mateix diumenge, era força positiva, segons les primeres impressions dels participants que va recollir el president de Vilanova Comerç. Malgrat el fred, el dia va ser assolellat i tant la ubicació a la plaça del Mercat com la data triada per celebrar aquest certamen s’han considera un encert. La junta de Vilanova Comerç va decidir avançar-se als dies de pont, per garantir l’afluència de públic i per ser els primers a poder fer l’oferta dels articles nadalencs.

Els ornaments, la decoració i els productes gastronòmics i de regal típic del Nadal van destacar entre els articles que es van posar a la venda.  I és que la fira s’ha començat a consolidar com una activitat inaugural de les festes nadalenques, segons expressa Jordi Vilarrubias.

Podeu llegir la notícia sencera a l’enllaç de la font original:  https://www.vilanovainformacio.cat/gran-afluencia-de-public-i-bones-vendes-per-als-establiments-de-vilanova-comerc-en-la-fira-de-nadal/