Vilanova Comerç neix per donar un nou impuls econòmic al municipi

Amb l’extinció de l’ACI (al 2015), Vilanova s’havia quedat sense una entitat que aglutinés els establiments del municipi. Ara, aquest paper el passa a exercir una nova associació que ha vist la llum recentment: Vilanova Comerç.

Vilanova Comerç, així es diu la nova associació de comerciants locals que omple el buit que havia deixat des de fa una mesos l’ACI. Després de la seva dissolució, la regidoria de Promoció Econòmica es va fer càrrec de l’organització de les diferents activitats comercials pròpies de l’entitat mentre esperonava els comerciants per impulsar novament una associació forta que els permetés avançar plegats.

El president de la nova entitat, Jordi Vilarubias, de Supermercats Super Mas, i el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Barón, van signar aquesta setmana passada un conveni de col·laboració per dinamitzar el comerç vilanoví i desenvolupar un seguit d’accions per fomentar els interessos comuns dels emprenedors locals. El conveni es va rubricar per dos anys 2015-2016, i permetrà tirar endavant, segons explica Jordi Barón, “diferents activitats comercials com la botiga al carrer, la fira de Nadal o la participació a la Fira del Camí Ral entre altres”. Gràcies a una aportació de la Diputació de Barcelona també es contractarà una persona com a dinamitzadora comercial que treballarà de la mà de la nova entitat.

Si vols llegir la noticia complerta, aquí teniu l’enllaç de la font original: http://anoiadiari.cat/societat/vilanova-comerc-neix-donar-nou-impuls-economic-municipi/