Jordi Vilarrubias assegura que la Ruta de la Tapa s’ha convertit en la Ruta de l’Èxit

Vilanova Comerç ha lliurat el premi als guanyadors de la Ruta de la Tapa. La tapa més popular, triada pel públic, ha estat “Passió pel Mediterrani” del Restaurant Mar i Terra. El premi per a la millor tapa, atorgat per un jurat en el què hi ha participat un cuiner amb llarga trajectòria, ha estat per la “Tapa fusió” preparada pel Frankfurt El Fanalet

Jordi Vilarrubias, president de Vilanova Comerç ha fet una valoració molt positiva d’aquesta Ruta de la Tapa que ha passat diu, de la ruta de les oportunitats a la ruta de l’èxit. Vilarrubias ha explicat a La Carmanyola de Ràdio nova que aquest any, 115 persones han completat la ruta de la Tapa, però han estat moltes més les que hi ha participat ja que alguns establiments han servit més de 400 tapes.

Teresa Quintero, del Restaurant Mar i Terra, assegura que l’experiència de participar a la Ruta de la Tapa ha estat genial. Valora i agraeix les felicitacions que ha rebut de totes les persones que han provat la seva tapa, una particular fusió de productes de mar i terra.

Luis Fernando Espelta també ha valorat amb satisfacció la iniciativa de Vilanova Comerç que també li ha reportat moltes felicitacions per part de clients i del propi Jurat que va triar la seva tapa fusió com la millor tapa de la ruta.  Espelta va combinar productes que ell utilitza habitualment amb altres més innovadors i originals com els raviolis fregits que han estat un dels atractius d’aquesta tapa.

Tant Teresa Quintero com Luis Fernando Espelta, destaquen la participació de la ciutadania en aquesta iniciativa. Expliquen que la ruta de la tapa els ha portat públic nou als establiments que després han acabat fent reserves al restaurant.

L’èxit de la Ruta de la Tapa ha animat a Vilanova Comerç a repensar el projecte i valorar noves propostes com la d’ampliar la ruta de la tapa a dos caps de setmana. L’objectiu, diu Jordi Vilarrubias, és oferir més oportunitats a la ciutadania perquè pugui completar la ruta i provar totes les tapes.

Si voleu llegir la notícia sencera, aquí us deixem el link: https://www.vilanovainformacio.cat/jordi-vilarrubias-assegura-que-la-ruta-de-la-tapa-sha-convertit-en-la-ruta-de-lexit/