La Fira de Nadal lluirà com aparador d’una quinzena de comerços a la plaça del Mercat

La plaça del Mercat s’omplirà diumenge d’ambient festiu amb motiu de la Fira de Nadal que organitza Vilanova Comerç. Des de l’entitat han tornat a animar als establiments associats a participar en un aparador nadalenc que convida a fer les primeres compres de Nadal sense sortir del municipi. A més, durant la jornada es faran diferents activitats lúdiques que tindran als infants com a protagonistes per compartir amb ells la il·lusió pròpia d’aquesta celebració

Tot i que alguns anys la fira s’havia traslladat a Can Papasseit, enguany novament s’ubicarà a la plaça del Mercat, perquè com diu la dinamitzadora de Vilanova Comerç, Leonor García, és l’emplaçament que millor funciona.

Una quinzena d’establiments participen en aquesta edició de la fira per mostrar i vendre els seus productes. Segons Ester Conchillo, secretària de Vilanova Comerç, és una bona oportunitat per convidar al veïnat a descobrir l’oferta de productes i serveis que poden trobar sense sortir de Vilanova que com afegeix Leonor Garcia és força variada i és bo pel municipi conèixer-la abans de buscar-la fora.

Tant Conchillo com García reconeixen l’esforç que suposa pels paradistes posar una parada fora del seu establiment habitual, tant els dies que coincideix amb horari d’obertura i per tant han de doblar esforços, com els dies que s’escau en festiu. García però assenyala que més enllà de fer caixa aquest tipus d’esdeveniments són importants també per a la projecció.

En aquesta edició de la Fira de Nadal que compta amb el suport de Promoció Econòmica Vilanova, hi participen: La llar de les delícies, Azabache, Kukada’s, +Kllibres, El Golafre, Novetats Maria, El racó de les flors, La bona salut, Punt Viatges, Modas Gonzalo, Loteria Vilanova, la xurreria del Mercat, Anfora’s, Artesania J.Pons, SuperMas i Sígrid Informàtica.

Una diada amb activitats pensades per gaudir amb els infants

La fira obrirà cap a dos quarts d’11 del matí i romandrà exposada fins a les 7 de la tarda. Un dels atractius seran les activitats per a la mainada. De 10:30 a les 14:00 h es farà un taller de manualitats i pintacares a càrrec d’Anima’ns, i a la tarda, a partir de les 16:00 h, es tornaran a fer activitats infantils.

El Tió serà un dels protagonistes de la Fira de Nadal. A les 11:00 h hi haurà la primera sessió per fer-lo cagar i la segona serà a la tarda, a les 17:00h. Per participar-hi cal portar una butlleta segellada per qualsevol dels comerços participants o pagar un euro.

A les 12 h, l’associació Sardanistes de Vilanova del Camí farà rotllana a la plaça del Mercat en benefici de la Marató de TV3, enguany dedicada al càncer i cap a la una, serà el torn de l’actuació de Sweet India.

La flaire nadalenca també ens convidarà a acostar a la plaça del Mercat, perquè aquesta Fira de Nadal dedicarà un espai important a la gastronomia, de la mà de La llar de les delícies. A les 10:30 h hi haurà elaboració i venda de rosquillas, amb degustació de cafè i pastes per només 2 €. I a les 12:30 h, degustació de migas amb postres incloses per 4 €.

I a la tarda, cap a les sis, es servirà xocolata calenta amb melindros per a la mainada i tot seguit, a dos quarts de set es farà l’encesa de les llums i l’arbre de Nadal, un acte que anirà a càrrec de les autoritats locals.

Si vols llegir la notícia complerta, aquí et deixem el link: https://www.vilanovainformacio.cat/la-fira-de-nadal-lluira-com-aparador-duna-quinzena-de-comercos-a-la-placa-del-mercat-aquest-diumenge-audio/