Vilanova Comerç s’estrena amb la Fira de la Primavera

12Vilanova Comerç ha preparat per aquest dissabte la Fira de la Primavera, una mostra del comerç local que s’instal·larà a la plaça del Mercat de les deu del matí a les vuit del vespre. Aquesta és la primera activitat comercial que organitza l’entitat des de la seva constitució i ho han fet en estreta col·laboració amb una altra entitat local: el grup de Diables Els Cabrons de Vilanova.

Vilanova Comerç ha previst aquesta Fira com una jornada comercial per exposar i promoure un comerç de proximitat de qualitat i tractiu. Jordi Vilarrubias, president de Vilanova Comerç ha avançat a Ràdio Nova que dissabte participaran, finalment, sis establiments de roba, complements, productes informàtics i artesania.

La complicitat entre Vilanova Comerç i Els Cabrons, afegirà a aquesta mostra comercial una vessant més festiva i lúdica amb l’organització d’un seguit de tallers i activitats familiars. La fórmula, explica Vilarrubias, servirà per retroalimentar les dues entitats i sumar el públic que vingui d’una o altra banda.

Vilarrubias valora especialment aquesta col·laboració entre entitats i assegura que cal un canvi de paradigma en el sector comercial i que és necessari buscar noves estratègies per arribar als clients.

 

Si voleu llegir la noticia complerta, aquí teniu l’enllaç de la font original: https://www.vilanovainformacio.cat/vilanova-comerc-sestrena-dissabte-amb-la-fira-de-la-primavera/