Vilanova Comerç valora noves accions en la mesura dels costos

La Junta de Vilanova Comerç es va reunir, dilluns, per tractar diferents temes, entre els quals la decisió de tirar endavant noves activitats després de la bona experiència de la Fira de Primavera. Segons ha explicat a Ràdio Nova el president de l’entitat, Jordi Vilarrubias, el programa es mantindrà tal i com havien previst, sempre i quan les dotacions econòmiques es mantinguin.

La primera acció immediata està programada pel 25 d’abril. Serà una trobada entorn a la “Fidelització de clients i xarxes socials”, en el marc d’un dinar, amb Igualada comerç i la Confederació de Comerç de Catalunya. Per a inscripcions els associats han de posar-se en contacte amb Vilanova Comerç. Serà una xerrada oberta perquè tothom pugui dir la seva.

La següent proposta destacada seria pel maig o juny, amb una Ruta de la tapa, però segons reconeix Vilarrubias, encara està en standby perquè tot dependrà del pressupost disponible i estan pendent de les subvencions.

 

Si voleu llegir la noticia complerta, aquí teniu l’enllaç de la font original: https://www.vilanovainformacio.cat/vilanova-comerc-valora-noves-accions-en-la-mesura-dels-costos/