Participa a les campanyes “Enamora’t del teu comerç” i “Enlaira’t sobre l’Anoia amb Vilanova Comerç” fins el 23 de febrer

Vilanova Comerç ha encetat aquesta setmana dues campanyes per a promocionar el comerç de proximitat: “Enamora’t del teu comerç” i “Enlaira’t sobre l’Anoia amb Vilanova Comerç”. Les dues campanyes estan actives fins el 23 de febrer amb l’objectiu de dinamitzar les compres de proximitat i fidelitzar els clients del comerç vilanoví.

Els mesos de febrer i març són comercialment poc intensos, així és que des de fa anys, Vilanova Comerç, aprofita la festivitat de Sant Valentí per organitzar una campanya de promoció del comerç local amb promocions especials i descomptes.

Aquest any, explica Leo Garcia, dinamitzadora de Vilanova Comerç, la campanya es celebra en un context de pandèmia, però lluny de desanimar els comerços locals, els ha estimulat a participar i aquest any trobareu promocions a 33 establiments. Tots els comerços que participen a la campanya estan degudament identificats amb un cartell a la porta i també mostren un photocall amb el detall de les promocions que ofereixen.

Lligada a la campanya “Enamora’t del teu comerç” aquest any s’estrena una altra campanya que sota el lema “Enlaira’t sobre l’Anoia”, vol premiar la fidelitat dels clients del comerç vilanoví. Tots els comerços adherits lliuraran als seus clients unes butlletes per entrar en el sorteig d’un vol en globus per l’Anoia. La iniciativa compta amb el suport de l’empresa Anoia Balloons.

El sorteig d’aquest vol en globus es farà el 26 de febrer al Mercat Municipal de Sant Hilari. El número guanyador es farà públic a les xarxes socials, Facebook i Instagram,  de Vilanova Comerç i als establiments col·laboradors.

Albert Viscarri ha anunciat a Ràdio Nova que l’entitat ja treballa en noves campanyes i activitats de cara al pròxim trimestre com la tradicional campanya de les flors o Sant Jordi.

Font original: https://www.vilanovainformacio.cat/participa-a-les-campanyes-enamorat-del-teu-comerc-i-enlairat-sobre-lanoia-amb-vilanova-comerc-fins-el-23-de-febrer-audio/