ST. JORDI 2018

La plaça del Mercat de Vilanova del Camí ha estat testimoni, un any més, de la creativitat i la imaginació de comerços i entitats. Hem vist roses de tots els colors: blanca, blava, groga, rosa…  tot i que la protagonista ha tornat a ser la rosa vermella.  Embolcalls personalitzats i creacions en fusta, vidre i metall han donat valor afegit a les roses que avui han compartit espai amb els dibuixos de dracs, cavallers i princeses, les artesanies i manualitats i, evidentment, els llibres

Des del Racó de les flors, Toñi González explicava a Ràdio Nova que havien muntat la parada amb roses de 4 colors: blanca, groga, rosa i vermella, malgrat que abans de migdia, les grogues ja s’havien esgotat. Embolcalls ben originals fets amb canyes, amb roba de sac, amb conus negres lluint dibuixos en feltre de Sant Jordi o el Drac i fins i tot petits rosers “que també tenen molt bona sortida” explica la Toñi.

L’Associació Cultural Camp del Rei ha personalitzat l’embolcall de les seves roses simulant la pell del drac. Ingrid Fernández explica que n’han posat a la venda un centenar i augurava una bona jornada ja que a migdia n’havien venut una quarta part.

Avui també hem pogut contemplar roses de paper i solidàries com les que han cedit el grup d’activitats del Casal de la Gent Gran a Caritas Vilanova, la venda de les quals servirà per ajudar a les famílies més vulnerables del municipi. La parada també ofereix llibres de segona mà que canvien per aliments, especialment llet, segons ens explicaven la Margarida i la Ramona, dues de les voluntàries de l’entitat.

Vilanova Comerç ha aprofitat la parada per fer promoció de l’entitat. Globus i bosses reciclables comparteixen espai amb els punts de llibre i els caramels, per a la quitxalla. Leo Garcia, dinamitzadora de l’entitat, està convençuda que la diada, que enguany s’escau en laborable, a diferència de l’any passat, serà molt positiva per al comerç i les entitats locals.

Si voleu llegir la notícia completa, aquí us deixem l’enllaç: https://www.vilanovainformacio.cat/innovacio-i-creativitat-tornen-per-sant-jordi-a-la-placa-del-mercat-de-vilanova-del-cami-audio-i-fotos/