Vilanova Comerç avança el Nadal els dies 3 i 4 de desembre, a la plaça de Can Papasseit

Vilanova Comerç ha organitzat la tradicional Fira de Nadal per aquest dissabte i diumenge, amb un seguit de novetats respecte d’altres edicions i un ampli ventall d’activitats paral·leles per atraure diferents públics.

Vilanova Comerç aposta enguany per un canvi radical en la Fira de Nadal. Ha canviat la ubicació, les dates, l’ambientació i també la posada en escena. Enguany es celebrarà a la plaça de Can Papasseit i no a la plaça del Mercat; es farà el primer cap de setmana de desembre i no la setmana de la Puríssima; s’ambientarà al més pur estil nadalenc i per últim es farà en un espai acotat per una gran carpa per acollir millor parades del comerç local, segons explica el president de Vilanova Comerç, Jordi Vilarrúbias.

Una dotzena d’establiments vilanovins participaran a la Fira que intentarà oferir al visitant una mostra de productes i serveis típics d’aquestes dates. Arbres i flors de Nadal, ornamentació, roba i complements, entre altres.

També hi trobarem una àmplia selecció de torrons artesanals gràcies a la participació d’un establiment igualadí, Óscar Pastisser, que complementarà l’oferta local de productes de temporada.

La Fira incorpora tot un seguit d’activitats paral·leles, gràcies a la complicitat i participació de les entitats locals. Farem cagar el Tió, ens visitarà el Pare Noel, podrem fer manualitats amb Endinsa’t, ballar amb Sweet India, cantar amb Artístic o ballar sardanes amb l’Associació Sardanista.

També podrem gaudir d’una degustació de productes de mercat gràcies als comerciants del Mercat de Sant Hilari i participar al concurs de dibuix i pintura que organitza Santi Navarrete d’Artesania J.Pons.

Font original: https://www.vilanovainformacio.cat/vilanova-comerc-avanca-el-nadal-els-dies-3-i-4-de-desembre-a-la-placa-de-can-papasseit/