Vilanova Comerç convida la comarca a tastar les tapes elaborades amb productes de proximitat

Vilanova Comerç reedita la ruta de la tapa, que en aquesta segona edició fa una aposta decidida pels productes de proximitat. Des d’avui i fins diumenge es podran degustar fins a 10 platets diferents en el marc  de la Ruta de la Tapa, Tasta l’Anoia

Seran quatre dies intensos, durant els quals, 10 establiments del municipi oferiran les seves propostes culinàries que introduiran productes locals i comarcals de primera qualitat.

El Bar Molina, guanyador de la primera edició de la Ruta de la Tapa, ofereix enguany un platet de mongetes amb cansalada de l’Anoia i xistorra; la cafeteria la Plaça oferta uns pinxos de la carnisseria Mari Carmen; el Meu Poble aposta per un plat de cigronet de l’Alta Anoia amb peus de porc i el restaurant Nou, també s’ha decidit pel cigronet de l’Alta Anoia però en aquest cas amb cansalada.

El bar La Techarí ofereix un llit d’ou amb botifarra negra de La Llacuna, al Baguette podrem provar les faves de l’Anoia a la catalana i també en podrem menjar al Frankfurt Cal Nus que les farà amb botifarra blanca i negra de Calaf. La proposta del frankfurt Pizarro és una hamburguesa gourmet d’elaboració pròpia, mentre que El Niu, prepararà un plat amb botifarra de Calaf amb guarnició. La tapa que ha preparat el frankfurt El Fanalet també porta botifarra però en aquest cas d’elaboració local, concretament de J. Molina.

Jordi Vilarrubias ha destacat un aspecte important d’aquesta edició de la Ruta de la tapa que ha posat en valor l’economia col·laborativa. S’han establert relacions entre diferents establiments que col·laboren per promocionar-se entre ells. També hi ha establiments com el frankfurt Cal Nus que han comprat les faves que farà servir a la tapa, directament als hortolans.

En aquesta edició participen 10 establiments, dos més que l’any passat. Des de l’organització han editat un tríptic amb tota la informació sobre els platets que ofereixen els establiments i també n’han fet publicitat a les xarxes i als mitjans locals i comarcals. Esperen d’aquesta manera atraure públic de tota la comarca.

Font original: https://www.vilanovainformacio.cat/vilanova-comerc-convida-la-comarca-a-tastar-les-tapes-elaborades-amb-productes-de-proximitat-audio/