Vilanova Comerç engega un concurs fotogràfic per descobrir-se amb la mirada de les persones usuàries

Vilanova Comerç engega una campanya que convida la ciutadania a fotografiar el comerç local. L’entitat premiarà les tres millors imatges amb premis en forma de vals de compra valorats en 80, 60 i 40 € respectivament.

L’entitat ha convocat aquest concurs amb l’objectiu de copsar la mirada de les persones usuàries i el concepte que tenen de les botigues del municipi. Per això premiaran la creativitat de les persones participants que podran lliurar les instantànies al correu electrònic [email protected], fins el 26 de març.

Les fotografies poden ser tant de l’exterior com de l’interior dels comerços que s’hagin adherit a la campanya i que són: El Golafre, Mar i Terra Restaurant, Sigrid Informàtica, Cerámicas Rocandi, Panela & Coco, Dietètica La bona salut, Bosch Vestuari de Treball, Mercat Santhilari, AGG.Servicios, Clinica Dental VILÀ, La trastienda Shop, Terapias Holísticas “El Camí”, Mapfre Vilanova del Camí, El Punt Anoia, Marisa Gil, Quiosc Picasso, Anforas Perfumería, SevenCafé Vilanova, Fem Puntades, Anna Estilista, Topknot Dogs, Supermercats Supermas, Totem, +KLlibres, Lorena Bonilla estilista, L’holístic, Casajuana Perruquers, Entreteixits i El Racó de Les Flors.

Les imatges es publicaran a les xarxes socials de Vilanova Comerç amb el nom de l’autor o autora i seran valorades per un jurat professional.

Font original: https://www.vilanovainformacio.cat/vilanova-comerc-engega-un-concurs-fotografic-per-descobrir-se-amb-la-mirada-de-les-persones-usuaries/