VILANOVA COMERÇ ESTRENA WEB

Vilanova Comerç estrena web “Comerç de qualitat molt a prop teu”

Vilanova Comerç, l’entitat que aplega el comerç associat de Vilanova del Camí,  s’ha sumat a la celebració de la Setmana del Comerç amb diferents activitats que inclouen la Junta General d’Associats, per una banda i la presentació oficial del web de l’entitat, per l’altra. El Centre d’Innovació Anoia va acollir ahir la presentació del web de Vilanova Comerç, que va comptar amb l’assistència del Primer Tinent d’Alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Francisco Palacios


El regidor va destacar l’esforç de l’entitat per anar avançant en temes d’informació i promoció del comerç local i va posar a la seva disposició les instal·lacions del centre que ofereix diferents serveis a les empreses.

El president de Vilanova Comerç, Jordi Vilarrubias i la tècnica de dinamització de l’entitat, Leonor Garcia, van presentar als associats el nou web, “una nova eina de promoció que neix com una plataforma corporativa on no es poden vendre ni comprar productes i serveis”.

Amb el lema “Comerç de qualitat molt a prop teu”, el web de Vilanova Comerç presenta en portada un menú desplegable que explica què és i que ofereix Vilanova Comerç, com està constituïda la Junta Directiva i el procediment per fer-se soci. També hi trobem les fulles d’inscripcions a les activitats i una secció dedicada a diferents temes d’interès general per als comerciants locals.

Si voleu llegir la notícia complerta, aquí teniu l’enllaç: https://www.vilanovainformacio.cat/category/economia/comerc/