Vilanova Comerç i l’empresa Infinity col·laboren per donar visibilitat al comerç local

Vilanova Comerç i l’empresa Infinity Films Productions han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de donar suport i visibilitat al comerç local. La rúbrica ha anat a càrrec de Jordi Vilarrubias, president de l’entitat comercial i Adrián Muñoz, en representació de l’empresa Infinity

L’objectiu del conveni és fomentar el comerç de proximitat i donar visibilitat als establiments locals tant en l’àmbit municipal com comarcal i fins i tot de província fent ús de les noves tecnologies i dels nous canals de comunicació i promoció.

Infinity, una empresa vilanovina, jove i dinàmica, dedicada a la creació de productes multimèdia que proposa diferents vies per enfortir el teixit comercial i donar una major visibilitat als productes i serveis que s’ofereixen. En aquest sentit Infinity ofereix als associats a Vilanova Comerç la possibilitat  d’obtenir un 10% de descompte en tots els seus serveis així com l’obtenció d’un reportatge fotogràfic gratuït del producte o servei que vulguin promocionar.

Des de Vilanova Comerç valoren aquesta col·laboració de manera molt positiva i creuen que és una bona oportunitat per fer una filmació de la botiga o dels d’algun producte o servei per fer-ne promoció.

Font:  https://www.vilanovainformacio.cat/vilanova-comerc-i-lempresa-infinity-collaboren-per-donar-visibilitat-al-comerc-local/