Vilanova Comerç inaugura les festes amb la Fira de Nadal, el pròxim diumenge

Vilanova Comerç organitza aquest diumenge la tradicional Fira de Nadal. Una mostra del comerç de proximitat que oferirà durant tota la jornada productes per regalar o consumir durant aquestes festes. La mostra del comerç es complementarà amb diferents activitats paral·leles adreçades al públic general, tant al matí com a la tarda, a la plaça del Mercat

 

El Tió serà un dels protagonistes també de la Fira de Nadal. A les 11:00 h hi haurà la primera sessió per fer-lo cagar i la segona serà a la tarda, a les 17:00h. Per participar-hi cal portar una butlleta segellada per qualsevol dels comerços participants o pagar un euro.

A les 12 h, l’Associació Sardanistes de Vilanova del Camí farà rotllana a la plaça del Mercat en benefici de la Marató de TV3, enguany dedicada al càncer i a la una, serà el torn de Sweet India.

Aquesta Fira de Nadal dedicarà un espai important a la gastronomia, que anirà a càrrec de La llar de les delícies. A les 10:30 h hi haurà elaboració i venda de rosquillas, amb degustació de cafè i pastes per només 2 €. I a les 12:30 h, degustació de migas amb postres incloses per 4 €.

A les 18 h es servirà xocolata calenta amb melindros per a la mainada i tot seguit, a les 18:30 h, es farà l’encesa de les llums i l’arbre de Nadal, un acte que anirà a càrrec de les autoritats locals.

En aquesta edició de la Fira de Nadal hi participen: La llar de les delícies, Azabache, Kukada’s, +Kllibres, El Golafre, Novetats Maria, El racó de les flors, La bona salut, Punt Viatges, Modas Gonzalo, Loteria Vilanova, la xurreria del Mercat, Anfora’s, Artesania J.Pons, SuperMas i Sígrid Informàtica. Vilanova Comerç compta també amb el suport de Promoció Econòmica de Vilanova del Camí.

Font original: https://www.vilanovainformacio.cat/vilanova-comerc-inaugura-les-festes-amb-la-fira-de-nadal-el-proxim-diumenge/?fbclid=IwAR30V1lIZJWQpFQ-nLt_fjxPng9n8tmuT9g7YNeLzbUztPOmNd1Gt08xPT8