Vilanova Comerç prepara una “Ruta de la Tapa” amb els bars i restaurants locals

L’Ajuntament de Vilanova del Camí i Vilanova Comerç han signat un nou conveni de col·laboració per tirar endavant iniciatives i activitats de dinamització del comerç local. Les accions més destacades que desenvoluparan en el marc d’aquest conveni són la Festa de la Primavera, que va tenir lloc el passat mes d’abril, la Ruta de la Tapa, una nova iniciativa que promouran entre bars i restaurants del municipi durant la Festa Major de setembre i la tradicional Fira de Nadal, a primers de desembre.


La primera de les activitats, però, de Vilanova Comerç serà la Junta General de socis que es reunirà el proper 30 de maig, a les 15.15 h al Centre d’Innovació Anoia. L’ordre del dia inclourà el repàs de l’estat de comptes, la ratificació de la junta directiva i la programació dels esdeveniments que queden per acabar l’any. A més hi haurà un torn obert de paraula, per a  precs i preguntes.


Durant aquests dies i els mesos de juny i juliol, l’activitat de Vilanova Comerç es centrarà en preparar la primera edició de la Ruta de la Tapa. Una acció comercial que es farà coincidir amb la Festa Major vilanova, el primer cap de setmana de setembre. El president de Vilanova Comerç, Jordi Vilarrubias, afirma que l’activitat està especialment pensada pel sector de la restauració que habitualment no pot participar a les mostres de comerç que es plantegen al carrer.

Paral·lelament, l’entitat està a l’expectativa de la regidoria de Promoció Econòmica que els ha proposat organitzar una nova edició del Vilashopping. L’entitat es veu amb cor de fer la convocatòria del comerç però és conscient de les seves limitacions econòmiques.

Una altra de els cites indiscutibles del calendari d’activitats de Vilanova Comerç, afirma el President, és la Fira de Nadal que aplega pels volts del Pont de la Constitució aquest gran aparador comercial.

Jordi Vilarrubias, ha insistit en la necessitat d’aglutinar el comerç de Vilanova del Camí, que en aquests moments té 32 establiments associats. Vilarrubias explica que l’entitat continua fent campanya informativa i de captació de socis amb la voluntat d’incrementar aquesta xifra i de constituir-se en una entitat potent i amb força representativitat.

Si voleu llegir la noticia complerta, aquí teniu la font original: https://www.vilanovainformacio.cat/vilanova-comerc-prepara-una-ruta-de-la-tapa-amb-els-bars-i-restaurants-locals/