Vilanova Comerç present a Oferzone, un nou canal de venda i de promoció

Vilanova Comerç i Oferzone han signat un conveni de col·laboració i l’entitat vilanovina participarà activament en aquesta APP, que es presenta com un nou canal de venda i líder en fidelització de clients. El conveni es va signar al Centre d’Innovació Anoia amb Jordi Vilarrubias, president de Vilanova Comerç i Nina Pont, Gerent de Vendes d’Oferzone

conveni vilanova comerç i oferzone (3)
 Jordi Vilarrubias, president de Vilanova Comerç i Nina Pont, Gerent de Vendes d’Oferzone

Oferzone ofereix un cercador d’establiments amb mapa i geolocalització on, de manera automàtica, i qualsevol ciutat, apareixen els comerços adherits a la plataforma. Així mateix es pot fer una cerca de l’establiment pel nom, categoria o per proximitat i una vegada seleccionat l’establiment, podrem seguir-lo per rebre totes les seves notificacions, trucar directament o conèixer la seva ubicació.

L’aplicació també permet visualitzar la distància que tenim fins a l’establiment, el seu horari, número de mòbil, si disposa de Wi-fi, i la descripció del comerç. Clicant en l’oferta de l’establiment s’obre en pantalla completa des d’on es pot visualitza les ofertes actives, algunes de les quals són exclusives d’Oferzone. Aquesta és una informació que es pot compartir amb altres usuaris a través de les xarxes socials.

A Oferzone li interessa fidelitzar clients, per això han creat el que anomenen “Ciber Flyers”, un tipus de publicitat directe perquè els clients s’assabentin de les ofertes del moment, de l’arribada de nous productes, o de l’esdeveniment que està organitzant cada establiment. I és que el “tauler” d’Oferzone permet al comerç publicar ofertes diàriament de forma gratuïta.

Oferzone és un APP amb servei internacional, que tot just ha començat la seva expansió per Catalunya, on esperen cobrir el territori durant el 2019. Nina Pont ha explicat a Ràdio Novaque ja hi ha un comercial al Maresme, amb seu a Mataró, i s’ha iniciat una altra línia d’actuació a la Catalunya Central.

Coberta l’expansió per Catalunya, el 2020, diu Pont, pensen continuar expandint-se per la resta del territori espanyol.

Una de les avantatges d’aquesta aplicació és el baix cost que suposa per als establiments. No hi ha quotes d’alta o baixa i només es paga una quota mensual o anual, amb dues opcions Bàsic o Premium.

Si vols llegir la notícia completa, clica al link: https://www.vilanovainformacio.cat/vilanova-comerc-present-a-oferzone-un-nou-canal-de-venda-i-de-promocio/