Vilanova del Camí estrena la seva primera ruta de la tapa

Durant cinc dies de la setmana que ve, dinar o sopar a Vilanova del Camí es pot convertir en una experiència diferent. Fer un mos o una menjada lleugera, o el que popularment també coneixem com “fer unes tapes” serà més fàcil o si més no amplia les opcions amb la proposta que ha impulsat Vilanova Comerç amb el suport de Promoció Econòmica i la implicació de vuit establiments vilanovins. Plegats han organitzat la l Ruta de la tapa que ens convida a descobrir una oferta gastronòmica diferent des del 12 al 16 d’octubre.

Vuit bars i restaurants participen en aquesta proposta: El meu poble, Bar Molina, Bar Londres, Tony’s Bar, Sweet India, Restaurant Nou, La Plaça i El Fanalet. Els seus menús posaran especial atenció la setmana que ve, a les tapes que de ben segur, entre tots, podran ser variades; des de les més tradicionals a algunes més arriscades i exòtiques.

 

Si vols llegir la noticia completa, aquí tens l’enllaç de la font original: http://infoanoia.cat/vilanova-del-cami-estrena-la-seva-primera-ruta-de-la-tapa/